Over Bestliev: De liefde voor dieren

Mijn naam is Thamara en ik ben de trotse oprichtster van Bestliev. Al van jongs af aan ben ik omringd door huisdieren. Zo had ik vroeger katten, en nu deel ik mijn leven met mijn trouwe hond Koosje. Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring opgedaan met huisdieren, en ik weet als geen ander wat belangrijk is voor hun welzijn. Dieren zijn mijn passie, ze brengen me onvoorwaardelijke liefde en plezier, en ik wil ze dan ook het beste geven.
IMG-20240412-WA0027(1)

Op zoek naar het beste speelgoed, benodigdheden en kleding voor kleine honden en kittens?

Als baasje ben ik altijd op zoek naar de beste producten voor mijn huisdieren. Kwalitatief goede voeding en verzorgingsproducten zijn natuurlijk belangrijk, maar ik vind het ook leuk om ze te verwennen met leuke speeltjes en trendy accessoires. Je kunt me gerust een kieskeurig baasje noemen, want ik wil alleen het beste voor mijn trouwe viervoeters. Diezelfde hoge standaard hanteer ik ook voor de producten die je in mijn webshop vindt.

Unieke producten voor jouw kleine viervoeter

We zijn bijzonder trots op onze eigen lijn met producten, die we met veel liefde en aandacht hebben ontworpen. Zoals onze handgemaakte nekkussen, die optimale ondersteuning biedt voor de nek en het hoofd van je kleine hond of kitten.

We zijn ervan overtuigd dat je in onze webshop het perfecte product vindt om je kleine viervoeter te verwennen. Neem dus snel een kijkje en laat je verrassen!

Thamara & Koosje

“Dieren zijn de beste vrienden die een mens kan hebben. Ze vragen niet om veel, maar geven onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit.”

– Charles Darwin

Winkelwagen